EntericEcol

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО РЕШЕНИЕ ПРИ ДИАРИЯ С РАЗЛИЧНА ЕТИОЛОГИЯ

Здравето започва от вътре, здравословните проблеми също, давайки своите предупредителни сигнали. Тялото ни всекидневно се сблъсква с неблагоприятни условия и множество вражески атаки. Нарушаването на естествения баланс на стомашно-чревната система, буквално разстройва функциите и симптомите не закъсняват.

Комбинацията от щамове в Enteric Ecol (млечно-кисели и бифидо бактерии и Saccharomyces boulardii) е специално подбрана, за да подпомага възстановяването при диария от различен произход, като повлиява благоприятно здравословното равновесие в чревната микробиота и намалява тежестта и продължителността на чревното възпаление.

Lactoflor

Добрите бактерии в Enteric Ecol се предлагат под формата на капсули, които дори и разтворени във вода или сок (за по-малки деца), успешно преминават през стомашно-чревния тракт. Достигайки дебелото черво добрите микроорганизми се размножават и контролират развитието на патогенни бактерии, като значително намаляват риска от стомашно-чревни инфекции. Така Enteric Ecol е ефикасна помощ при диария, с бърз ефект до 48 часа. Продуктът има антитоксично, имуностимулиращо и подхранващо действие, което го прави добър антидиарик.

Активни съставки в 1 капсула Enteric Ecol са:

• Saccharomyces boulardii
• Пробиотичен бленд от млечнокисели бактерии - Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis
• Фибри (инулин)
ЗАЩО НИ Е НЕОБХОДИМ
LACTOFLOR ENTERIC ECOL?

probiotik

1. КОГА СЕ ПРИЛАГА ENTERIC ECOL

• Oстри бактериални и вирусни диарии.

• Oстър ентерит при деца

• Хроничен неспецифичен ентероколит

• Намалява тежестта и продължителността на чревното възпаление

• За менажиране на персистираща диария при деца

• За превенция на диария, свързана с пътуване

• За повлияване на диарията, коремните болки и диспептичните прояви

• За подпомагане на ремисията при пациенти с обострен улцеративен колит.

2. Кога и защо да приемаме Enteric Ecol?

Пробиотикът е ефикасна помощ при диария и стомашен дискомфорт от различен произход - бактериална, вирусна, причинена от прием на антибиотици или при пътуване.

Enteric Ecol намалява тежестта и продължителността на чревното възпаление. Подпомага възстановяването след острата фаза на диарията и преодоляване симптомите на вирусната диария. Научно и клинично доказано е, че осигурява полезни ефекти за гастро- и чревно здраве.

stomach

3. Кои са причинителите на стомашни неразположения?

Диарията е едно от най-разпространените неразположения във всички възрастови групи и наред с хремата се смята за основна причина за отсъствие от работа и училище. Тя може да бъде симптом на много сериозни заболявания или резултат от прием на антибиотици. Основните причинители се делят на три групи:


• Инфекциозни – различни вируси; бактерии като салмонела, ешерихия коли, инфекции и др.

• Неинфекциозни – пример за това са непоносимост или прекаляване с някои храни като люто, мазно, пържено и др.;

• Конституционални – алергични реакции, синдром на раздразнено дебело черво и др.


При всички тях пробиотиците са основно средство за възвръщане на баланса в стомашно-чревната микробиома.

4. ПРЕПОРЪЧВАНА ДНЕВНА ДОЗА:

Възрастни и деца над 6 години:
по 1-2 капсули дневно, приети с малко течност.
Деца под 6 години:
по 1 капсула дневно, изсипете съдържанието в малко вода или сок.

Консултирайте се с вашия лекар/ педиатър за предписване на дневна доза при малки деца.

Lactoflor Opti6


ЛАКТОФЛОР ENTERIC

ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ СРЕЩУ ДИАРИЯ. Пробиотичен продукт, съдържащ дрожди, които по естествен начин стопират диарията и млечнокисели бактерии, които възтановява функциите на чревната флора.ДРУГИ ПРОДУКТИза вашето здраве