opti6

БАКТЕРИИТЕ, БЕЗ КОИТО ДЕЦАТА НИ НЕ МОГАТ

Всички родители искаме най-доброто за децата си, но знаем ли кое е то, за да им го дадем? В организма на децата, без да подозираме, може да липсва важен елемент, а знаем, че здравето започва именно от вътре. Коремчетата на всички бебета и по-големи деца са уязвими и затова създадохме Lactoflor Kids, който съдържа 8(осем) щама пробиотични бактерии, с доказано широко ползотворно действие.

Lactoflor Kids е синбиотик, който комбинира пробиотик с природни фибри (пребиотици). Lactoflor Kids подкрепя имунната система, възстановява чревния баланс, възпрепятства проникването на вируси и развитието на патогени, за да бъдат нашите дечица здрави.
Lactoflor. За живота.

products
Lactoflor

Едно саше „LactoFlor Kids“ за бебета и деца дневно, набавя на малчугана 5 милиарда добри бактерии, които спомагат за поддържането на здраво коремче, правилно и пълноценно храносмилане и подпомагат имунната система.

Ключовото при този продукт е, че това са подбрани български щамове лактобацили и бифидобактерии с пробиотични свойства и са подсилени с природни фибри - пребиотик.
Приложени при малки деца, освен че помагат при конкретен проблем в стомашно-чревния тракт, те могат да способстват за своевременното формиране на здравословен състав от чревни бактерии и да поддържат траен баланс в храносмилателната система на бебета над 6 месеца и подрастващите.
Приемът му спомага още за укрепване на имунната система и е ефективен при запек, храносмилателни разстройства, чревни инфекции, възстановяване след употреба на антибиотици и др..Lactoflor Kids съдържа 8 щама пробиотични бактерии, които са разпределени по следния начин:
5(пет) вида млечнокисели бактерии (L.rhamnosus, L.paracasei, L.reuteri, L.bulgaricus, Str.thermophilus), комбинирани с
3(три) щама от полезната Бифидобактерия (B.bifidum, B.Lactis, B.Longum).
Всеки вид от пробиотичните микроорганизми в Лактофлор Кидс допринася за регулиране на стомашно-чревната флора и повишава имунитета на децата.ПОВЕЧЕ ЗА 8-те ЩАМА

Щамовете, включени в Lactoflor Kids, притежават добра устойчивост към агресивните храносмилателни ензими, което им позволява да достигнат жизнеспособни до тяхната целева област на действие – тънките черва.

L. PARACASEI и L. REUTERI
Видовете L. paracasei и L. reuteri са доминираща лактобацилна микрофлора в ранна детска възраст. L. paracasei LLC-J31 & J35 са изолирани от естествената микрофлора на здрави български бебета, с доказана антистафилококова активност. Подпомага дейността на чревната флора и нормализира броя на изхожданията при бебета.

L. RHAMNOSUS
В новата формула на продукта е включен щамът L. rhamnosus LLR-L1, изолиран от здраво българско бебе, който има доказана антимикробна активност към потенциални патогенни бактерии като St. aureus и C. albicans. Щамовете L. reuteri LLR-K67 и L. rhamnosus LLR-L1, включени в новата формула на Lactoflor Kids, имат добри адхезиращи и биофилмформиращи свойства и възможност за дълготрайно колонизиране на червата.

L.BULGARICUS
Този вид млечнокисели бактерии, с произход България, са известни с полезните си свойства в цял свят. Ежедневният прием на L.bulgaricus води до редуциране на чревните инфекции и гнилостните процеси, чрез продукцията на киселини, които понижават киселинността в гастроинтестиналния тракт. L.bulgaricus съдействат за подобряване на усвояемостта на млечните продукти и производството на естествени антибиотични субстанции, които избирателно потискат развитието на патогенните бактерии. Също така L.bulgaricus стимулират детската имунна система и защитни сили и неутрализират токсините и свободните радикали в организма.

S.THERMOPHILUS
Една от най-важните им пробиотични функции е свързана с облекчаване симптомите на различни гастроинтестинални нарушения. S.thermophilus участва ефективно в процеса на разграждане на лактозата (млечната захар). При хората страдащи от лактозна непоносимост, добавянето на тези бактерии значително подпомага лечението на това състояние, чрез продукцията на значително количество разграждащ лактозата ензим, нар. лактаза. S.thermophilus притежава също силна антиоксидантна активност, като защитава тялото от свободни радикали, възникнали в резултат на стрес, прием на антибиотици и други химикали и токсини. Имат също така и антитуморна активност, като предотвратяват превръщането на нитратите в канцерогенни съединения.

BIFIDOBACTERIUM BIFIDO
Те населяват всяка балансирана храносмилателна система. B.bifido поддържат здравето на чревната микробна флора, контролират и потискат развитието на патогенни бактерии, подпомагат храносмилателните процеси и подсилват имунната система.

BIFIDOBACTERIUM LONGUM
B. longum доминира чревната микробиота на кърмените бебета и е от полза за гостоприемника чрез ускоряване на съзряването на имунния отговор, балансиране на имунната система за потискане на възпалението, подобряване на чревната бариерна функция.

BIFIDOBACTERIUM LACTIS
B. lactis намалява значително честотата, продължителността на диарията и болничния престой в сравнение с обичайното лечение при деца с остра диария.
Какво са пробиотиците за децата?

probiotik

ЗАЩО ПРОБИОТИЦИТЕ СА ВАЖНИ ЗА ДЕЦАТА?

Храносмилателната система е дом на повече от 1000 различни вида бактерии, които са част от нормалната чревна микрофлора.

ТЕ ПРИНАДЛЕЖАТ КЪМ ТРИ ОСНОВНИ ГРУПИ МИКРООРГАНИЗМИ:

1. патогенни - причиняват вреда

2. условно-патогенни - при нормални условия не са в състояние да предизвикат заболяване, но при нарушени защитни сили се превръщат в болестотворни

3. полезни - влияят благоприятно върху организма.
От съотношението им се обуславя нормалното функциониране на хранителния тракт и имунната система, а оттук и здравето на човек.

До 70% от населението

на света днес се нуждае от корекция на микрофлората на чревния тракт.

stomach

ЗАЩО LACTOFLOR KIDS Е ИДЕАЛНИЯТ ПРОДУКТ ЗА ДЕЦА?

Коремчетата на малчуганите се борят с нови храни, редица бактерии, вируси, микроорганизми и лекарства и ние имаме верен помощник в тази борба. С грижа за децата, Kеndy Pharma са разработили Lactoflor Kids - специалната пробиотична формула, която е ефикасен помощник при детските стомашно-чревни проблеми.

Lactoflor Kids е обогатен с пребиотичен компонент - олигофруктоза, която е естествен източник на фибри. Тя служи за храна на добрите бактерии и благоприятства храносмилателните процеси.

Lactoflor Kids е изключително лесен за употреба - разтваря се във водата или млякото и няма цвят или вкус. Той е верен помощник на детските коремчета, защото здравето на цялото тяло започва именно от стомаха. Грижата за детското здраве е комплексна и не се изчерпва с приема на пробиотици, но те са изключително силна подкрепа за естествените защитни сили на малчуганите и правилното им развитие от най-ранна възраст.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДНЕВНА ДОЗА:

Бебета и деца от 6 до 24 месеца: 1 саше дневно, по време на хранене

Деца от 2 до 12 години: 1 саше 2 пъти дневно, по време на хранене

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Съдържанието на сашето се разтваря в хладка вода, мляко или сок.

Lactoflor Opti6

LACTOFLOR KIDS

Всички родители искаме най-доброто за децата си, но знаем ли кое е то, за да им го дадем?
В организма на децата, без да подозираме, може да липсва важен елемент, а знаем, че здравето започва именно от вътре. Коремчетата на всички бебета и по-големи деца са уязвими и затова създадохме Lactoflor Kids .
ДРУГИ ПРОДУКТИза вашето здраве