opti6

БАКТЕРИИТЕ, БЕЗ КОИТО ДЕЦАТА НИ НЕ МОГАТ

Всички родители искаме най-доброто за децата си, но знаем ли кое е то, за да им го дадем? В организма на децата, без да подозираме, може да липсва важен елемент, а знаем, че здравето започва именно от вътре. Коремчетата на всички бебета и по-големи деца са уязвими и затова създадохме Lactoflor Kids, който съдържа 7(седем) щама пробиотични бактерии, с доказано широко ползотворно действие.

Lactoflor Kids е синбиотик, който комбинира пробиотик с природни фибри (пребиотици). Lactoflor Kids подкрепя имунната система, възстановява чревния баланс, възпрепятства проникването на вируси и развитието на патогени, за да бъдат нашите дечица здрави.
Lactoflor. За живота.

products
Lactoflor

Едно саше „LactoFlor Kids“ за бебета и деца дневно, набавя на малчугана 1 милиард добри бактерии, които спомагат за поддържането на здраво коремче, правилно и пълноценно храносмилане и подпомагат имунната система.

Ключовото при този продукт е, че това са подбрани български щамове лактобацили и бифидобактерии с пробиотични свойства и са подсилени с природни фибри - пребиотик.
Приложени при малки деца, освен че помагат при конкретен проблем в стомашно-чревния тракт, те могат да способстват за своевременното формиране на здравословен състав от чревни бактерии и да поддържат траен баланс в храносмилателната система на бебета над 6 месеца и подрастващите.
Приемът му спомага още за укрепване на имунната система и е ефективен при запек, храносмилателни разстройства, чревни инфекции, възстановяване след употреба на антибиотици и др..Lactoflor Kids съдържа 7 щама пробиотични бактерии, които са разпределени по следния начин:
4(четири) вида млечнокисели бактерии (L.helveticus, L.acidophilus, L.bulgaricus, Str.thermophilus), комбинирани с
3(три) щама от полезната Бифидобактерия (B. bifidum, B. infantis, B. Longum).
Всеки вид от пробиотичните микроорганизми в Лактофлор Кидс допринася за регулиране на стомашно-чревната флора и повишава имунитета на децата.ПОВЕЧЕ ЗА 7-те ЩАМА

1) L.HELVETICUS
Подсилват защитните функции на детския организъм, като стимулират имунната и храносмилателната му система. Потискат развитието на патогенните бактерии, облекчават симптомите на лактозна непоносимост и подпомагат превенцията и прекъсването на симптомите на диария. Имат доказана роля за повишаване абсорбцията на калций, така необходим за развитието и заздравяването на костната система при малките деца.

2) L.ACIDOPHILUS
Едни от най-важните пробиотични микроорганизми, нормално колонизиращи тънките черва при човека. Спомагат за поддържане на доброто състояние на стомашно-чревния тракт при антибиотична терапия. Активно стимулират имунната система, като намаляват предразположението на детския организъм към инфекции и развитието на алергии(ринити, обриви).

3) L.BULGARICUS
Този вид млечнокисели бактерии, с произход България, са известни с полезните си свойства в цял свят. Ежедневният прием на L.bulgaricus води до редуциране на чревните инфекции и гнилостните процеси, чрез продукцията на киселини, които понижават киселинността в гастроинтестиналния тракт. L.bulgaricus съдействат за подобряване на усвояемостта на млечните продукти и производството на естествени антибиотични субстанции, които избирателно потискат развитието на патогенните бактерии. Също така L.bulgaricus стимулират детската имунна система и защитни сили и неутрализират токсините и свободните радикали в организма.

4) S.THERMOPHILUS
Една от най-важните им пробиотични функции е свързана с облекчаване симптомите на различни гастроинтестинални нарушения. S.thermophilus участва ефективно в процеса на разграждане на лактозата (млечната захар). При хората страдащи от лактозна непоносимост, добавянето на тези бактерии значително подпомага лечението на това състояние, чрез продукцията на значително количество разграждащ лактозата ензим, нар. лактаза. S.thermophilus притежава също силна антиоксидантна активност, като защитава тялото от свободни радикали, възникнали в резултат на стрес, прием на антибиотици и други химикали и токсини. Имат също така и антитуморна активност, като предотвратяват превръщането на нитратите в канцерогенни съединения.

5) BIFIDOBACTERIUM BIFIDO
Те населяват всяка балансирана храносмилателна система.
Bifidobacterium bifido поддържат здравето на чревната микробна флора, контролират и потискат развитието на патогенни бактерии, подпомагат храносмилателните процеси и подсилват имунната система.

6) BIFIDOBACTERIUM INFANTIS
Тези полезни бактерии произвеждат киселина, която възпрепятства развитието и колонизацията на патогенни микроорганизми, играят огромна роля за правилното функциониране на метаболизма и храносмилането на децата. B.infantis възстановяват чревния баланс и помагат в случаи на подуване, газове, диария, запек и стомашен дискомфорт. Помагат при пациенти, страдащи от Синдром на раздразненото черво.

7) BIFIDOBACTERIUM LONGUM
Възстановяват стомашно-чревната флора, нарушена вследствие на антибиотично лечение, както и след инфекции, свързани с Болестта на Крон или колит.
Този щам бактерии произвежда органични съединения, които повишават киселинността в тънките черва и така пречат на заселването на вредни бактерии в тях.
B.longum подпомагат защитните функции на детския организъм и помагат за превенцията на възпалителни процеси, алергии, запек, диария и лактазен дефицит.
Какво са пробиотиците за децата?

probiotik

ЗАЩО ПРОБИОТИЦИТЕ СА ВАЖНИ ЗА ДЕЦАТА?

Храносмилателната система е дом на повече от 1000 различни вида бактерии, които са част от нормалната чревна микрофлора.

ТЕ ПРИНАДЛЕЖАТ КЪМ ТРИ ОСНОВНИ ГРУПИ МИКРООРГАНИЗМИ:

1. патогенни - причиняват вреда

2. условно-патогенни - при нормални условия не са в състояние да предизвикат заболяване, но при нарушени защитни сили се превръщат в болестотворни

3. полезни - влияят благоприятно върху организма.
От съотношението им се обуславя нормалното функциониране на хранителния тракт и имунната система, а оттук и здравето на човек.

До 70% от населението

на света днес се нуждае от корекция на микрофлората на чревния тракт.

stomach

ЗАЩО LACTOFLOR KIDS Е ИДЕАЛНИЯТ ПРОДУКТ ЗА ДЕЦА?

Коремчетата на малчуганите се борят с нови храни, редица бактерии, вируси, микроорганизми и лекарства и ние имаме верен помощник в тази борба. С грижа за децата, Kеndy Pharma са разработили Lactoflor Kids - специалната пробиотична формула, която е ефикасен помощник при детските стомашно-чревни проблеми.

Lactoflor Kids е обогатен с пребиотичен компонент - олигофруктоза, която е естествен източник на фибри. Тя служи за храна на добрите бактерии и благоприятства храносмилателните процеси.

Lactoflor Kids е изключително лесен за употреба - разтваря се във водата или млякото и няма цвят или вкус. Той е верен помощник на детските коремчета, защото здравето на цялото тяло започва именно от стомаха. Грижата за детското здраве е комплексна и не се изчерпва с приема на пробиотици, но те са изключително силна подкрепа за естествените защитни сили на малчуганите и правилното им развитие от най-ранна възраст.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДНЕВНА ДОЗА:

Бебета и деца от 6 до 24 месеца: 1 саше дневно, по време на хранене

Деца от 2 до 12 години: 1 саше 2 пъти дневно, по време на хранене

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Съдържанието на сашето се разтваря в хладка вода, мляко или сок.

Lactoflor Opti6

LACTOFLOR KIDS

Всички родители искаме най-доброто за децата си, но знаем ли кое е то, за да им го дадем?
В организма на децата, без да подозираме, може да липсва важен елемент, а знаем, че здравето започва именно от вътре. Коремчетата на всички бебета и по-големи деца са уязвими и затова създадохме Lactoflor Kids .
ДРУГИ ПРОДУКТИза вашето здраве