EntericEcol

Оптималните 6, от които имунната ни система се нуждае

Дисбалансът ни в стомашно-чревния тракт има различни прояви, често промъкващи се незабелязано в забързаното ежедневие на съвременния човек като стомашно неразположение и значително отслабване на собствените защитни сили на организма. Пробиотиците са добрите бактерии, грижещи се да бъдем здрави, жизнени и дълголетни. Тези невидими с просто око помощници за здраве са най-многобройната и значима част от флората на човешкото тяло. Когато в нея има нарушения, настъпва дисбаланс на цялото тяло и е предпоставка за започване на болестотворни процеси.

Opti6 на Lactoflor e мощна формула за засилване на имунитета, стимулираща баланса в чревната микрофлора. Той е изключително подходящ по време и след антибиотично лечение и след него като мярка за бързо повишаване на имунитета и връщането на естествените защитни сили на тялото.

Lactoflor

Lactoflor Opti6 е ново поколение синбиотик, съдържащ 6 щама млечнокисели бактерии с висока биологична активност и пребиотик (инулин), който подобрява храносмилателните процеси. Полезните бактерии в състава на продукта са изолирани от екологично чисти съхранени източници от българската природа.

Една капсула Opti6 съдържа над 10 милиарда жизнеспособни полезни бактерии от щамовете:

• Lactobacillus plantarum
• Lactobacillus rhamnosus
• Lactobacillus bulgaricus
• Lactobacillus lactis
• Lactobacillus helveticus
• Bifidobacterium spp.
Защо приемът на пробиотик
по време на антибиотично лечение
е толкова важен?

probiotik

1. ЗАЩО НИ Е НЕОБХОДИМ
LACTOFLOR OPTI 6?

Антибиотиците се използват за лечение на заболявания, причинени от бактерии, като на практика предотвратяват разпространението или директно работят за унищожението им. Вероятно знаете обаче, че в човешкия организъм живеят над милиард бактерии, които не са непременно 'лоши', а основен недостатък на антибиотика е, че няма способността да разграничава "добрите" от "лошите" бактерии. Това потенциално крие риск от нарушаване здравословния баланс на чревната микрофлора и именно тук идва едно от основните предназначения на пробиотичните продукти – защита на този така важен за организма баланс между полезни и вредни бактерии. Важно е да се отбележи, че вредните бактерии могат да се появят не само по време на приема на лекарството, а и до няколко седмици след края на курса.

2. Как бързо и мощно да повишим имунитета?

Приемането на пробиотик по време и след протичането на антибиотично лечение е важна стъпка в защитата на чревната микрофлора. За целта, ние ви препоръчваме Lactoflor Opti6. Продуктът е синбиотик от ново поколение, който действа мощно като имуностимулатор. Opti6 съдържа 6 щама и 10 млрд. активни млечнокисели бактерии с висока биологична стойност и пребиотик (инулин), който подобрява храносмилателните процеси. Капсулите в Lactoflor Opti6 са устойчиви на действието на стомашните киселини и осигуряват безпрепятственото достигане на добрите бактерии до чревния тракт.

stomach

3. Какво прави Lactoflor Opti6 толкова ефикасен?

Пробиотикът съдържа 6 щама млечнокисели бактерии с висока биологична активност и пребиотик (инулин), които подобряват храносмилателните процеси. Полезните бактерии в състава на продукта са изолирани от екологично чисти съхранени източници от българската природа. А синбиотичното действие на състава допълнително спомага за благоприятното действието на добрите бактерии върху стомашно-чревната система.


Препоръчваме Opti6, защото:

• В 1 капсула се съдържат 10 милиарда активни жизнеспособни полезни микроорганизми от 6 щама + пребиотик
• Има антимикробна активност срещу различни патогени
• Подпомага дейността на имунната система
• Възстановява баланса на чревната микробиома по време и след прием на антибиотици
• Подобрява храносмилането
• Спомага за оптималното абсорбиране на ценни хранителни вещества
• Потиска развитието на вредни бактерии
• Еднократен дневен прием при дисбиоза с различна етиология
• Стомашно устойчива капсула, която осигурява висока преживяемост на полезните бактерии в стомашно-чревния тракт

4. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДНЕВНА ДОЗА:

За възрастни и деца над 7 години: по 1 капсула дневно.

5. НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Капсулата се приема след хранене, с достатъчно количество течност. Да не се приема с горещи напитки. Ако сте пропуснали дневния прием, не е необходимо да се взема двойна доза на следващия ден.
Продължителността на един курс е 2-4 седмици.

ДРУГИ ПРОДУКТИза вашето здраве