EntericEcol

Пробиотик за живота

Човешката микробиома се състои от милиарди различни вида микроорганизми, включително добри и лоши бактерии, вируси, гъби и други. Пробиотиците са добрите бактерии, които са наши естествени и постоянни помощници, за да бъдем здрави, жизнени и дълголетни. Невидими с просто око, те са най-многобройната и значима част от флората на човешкото тяло. Когато в нейния състав има нарушения, настъпва дисбаланс в целия организъм. Това е предпоставка за започване на болестотворни процеси. Дисбалансът на микрофлората има различни прояви, често промъкващи се незабелязано в забързаното ежедневие на съвременния човек.

LactoFlor ProBiotic е патентована комбинация от четири грижливо подбрани щама, която регулира функциите на стомашната и чревна микрофлора, укрепва имунната система и му помага да се пребори с болестотворните организми и последствията от приема на лекарства. Приемайки висококачествен пробиотик от страната, в която живеем, ние помагаме на тялото ни да си набави достатъчно от нужните добрите бактерии.

Lactoflor

Всяка капсула LactoFlor ProBiotic съдържа 2 милиарда жизненоспособни млечнокисели „добри бактерии“.

Lactoflor ProBiotic e патентована комбинация от четири грижливо подбрани щама, изолирани от българската природа:

- Lactobacillus bulgaricus.
- Streptococcus thermophilus.
- Bifidobacterium sp.
- Lactobacillus acidophilus.

LactoFlor ProBiotic регулира функциите на стомашната и чревна микробиома, подпомагайки имунната ни система. Има изразен пробиотичен и антитоксичен ефект, който може да се използва, както за помощно средство при лечение, така и като профилактика. Подходящ е за дългосрочен прием.КАКВИ ПОЛЗИ ЗА ЗДРАВЕТО НИ ОСИГУРЯВА LACTOFLOR PROBIOTIC?
ProBiotic е подходящ за профилактика, защото:

• Всяка капсула съдържа 2 милиарда жизненоспособни млечнокисели добри бактерии
• Потиска развитието на вредни бактерии
• Притежава пробиотичен и антитоксичен ефект
• Подпомага обработването на храната и регулира чревната микробиома
• 100% натурален, не съдържа ГМО, захар, изскуствени подсладители и аромати


Защо да пием
български пробиотик?

probiotik

1. Защо да пием български пробиотик?

Природата „мисли“ за всичко и най-вече за здравето ни и ето защо е изключително важно да търсим решения на всеки здравословен проблем първо в нея.

Затова когато става въпрос за прием на пробиотици, качеството и произходът имат значение.

Има данни от различни части на света, които доказват, че съставът на полезната чревна микробиома е различен и съответства с храната и географския регион, в който живеем. Една мултибактериална формула ще е по-ефикасна, ако съдържа онези бактерии, които са извлечени от природата на даденото място, на което живеем. Именно затова създателите на LactoFlor влагат само български щамове млечнокисели бактерии от традиционните за българина млечни продукти, изолирани от екологични райони със съхранена природа.

На Балканите от векове млякото и млечните продукти са задължителен елемент от дневното меню. Българинът е консумирал кисело мляко, бяло саламурено сирене, кашкавал и извара от векове и е бил дълголетник. Лактобацилите не само спират гнилостните процеси в червата, но съдържат и други вещества с благоприятни за човека ефекти.
products

2. ЗАЩО ПРОБИОТИКЪТ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН?

Пробиотици можем да приемаме чрез храна и добавки. Взимайки висококачествен пробиотик, ние си гарантираме, че тялото ни ще си набави достатъчно от добрите бактерии, които да взаимодействат с чревната флора и да поддържат баланс в храносмилателната и имунната система, повлиявайки цялостното здравословно състояние.

Обикновено свързваме пробиотиците с храносмилането, при което те играят ключова роля, но науката доказва, че те правят много повече: някои учени считат, че именно пробиотиците държат ключа към оптималното здравословно състояние. От пробиотиците можем да извлечем и много ползи. Те възстановяват полезната флора след приемането на антибиотици, помагат ни да смелим храната и да се борим срещу опасните бактерии.

3. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДНЕВНА ДОЗА:

Възрастни и деца над 12 години: 1 капсула 3 пъти на ден.
При деца от 3 до 12 години: 1 капсула 2-3 пъти на ден.
За деца под 3 години: 1 капсула 1 път на ден, изсипете съдържанието в малко вода или мляко.

4. НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Капсулата се приема с малко течност.ДРУГИ ПРОДУКТИза вашето здраве