а Lactoflor Urobiotic+ | Lactoflor
opti6

ЗА ЗДРАВЕТО НА УРИНАРНИЯ ТРАКТ, БЕЗ КОЕТО НЕ МОЖЕТЕ

Уроинфекциите са едни от най-често срещаните бактериални инфекции. Счита се, че от 20 до 50% от жените поне веднъж в живота си са имали инфекция на пикочните пътища (цистит), а при много от тях инфекцията се повтаря. По - често боледуват жените, поради анатомични особености. Бременост, нарушения на влагалищната флора при жените, напреднала възраст, поставяне на катетър, увеличение на простатата при мъжете, благоприятстват развитието на тези болезнени състояния. Най-честият причинител на уроинфекциите е Е. сoli, която се установява в над 80% от случаите.

Lactoflor UROBiotic+ e 100% натурален продукт, синергична комбинация от добре проучени билкови екстракти (градински чай - Ursolia и червена боровинка - Exocyan), D-маноза и пробиотичен бленд с научно доказани полезни свойства. Създаден да служи като превенция и да поддържа здрава отделителната система при жени и мъже. Използването на естествени продукти възстановява нарушения баланс и намалява възможността за повторна поява на инфекция, повишавайки естествената защита на тялото.

Lactoflor

Lactoflor Urobiotic+ е изцяло натурален продукт, подходящ за жени и мъже, несъдържащ консерванти и ГМО, базиран на иновативен пробиотичен бленд с Ursolia, D-маноза и Exocyan, който ни осигурява:

• бързо облекчаване първите симптоми на дискомфорт при уриниране
• подходящ за бременни, кърмещи жени, диабетици и деца над 6 години
• не предизвиква резистентност при продължителен прием
• подходящ при комплексно приложение с антибиотициВСЯКА КАПСУЛА НА ПРОДУКТА LACTOFLOR UROBIOTIC+ СЪДЪРЖА:

1. Уникалната селекция от специално подбрани пробиотични щамове от видовете Lactobacilus acidofilus, L. casei, B. bifidum, B. infantis, В. Longumn, които са ефективни срещу Escherichia coli и въздействат положително върху уринарните пътища, вагиналната флора и имунната система.

2. Ursolia ® - стандартизиран екстракт от градински чай с високо съдържание на урсолова и олеанова киселини. Има изразен противовъзпалителен и антиоксидативен ефект. Урсоловата киселина спомага за намаляване на възпалението на уринарния тракт, свързано с E. coli. Помага за намаляване на дискомфорта и възпалението в долната част на уринарния тракт.

3. Exocyan ® -стандартизиран сух екстракт от червена боровинка - действа срещу бактерията E.coli, като унищожава връзката патоген-рецептор. Така лошите бактерии не успяват да се закрепят и се отделят чрез урината.

4. D–маноза – 100% природен монозахарид, който естествено се намира в някои червени плодове. Притежава проучена способност да измества и да евакуира патогенните бактерии.D - манозата блокира прилепването на уропатогена E. coli. Подпомага процеса на отвеждане на патогените в урината.


Какви са основните
ползотворни ефекти на Urobiotic+?

probiotik

Антибактериалната терапия при остър неусложнен цистит включва предимно антибиотици и уроантисептици, като понастоящем се наблюдава нарастване на резистентните щамове Escherichia coli, което обуславя риск от провали на тази терапия, както и по-чести рецидиви, хронифициране или приемане на високи дози лекарства.

Прилагането на натурални средства като UROBiotic+, които са със специфично антиадхезивно, противовъзпалително и бактериостатично действие, спрямо уринарния тракт е удачна алтернатива на традиционните антибактериални средства, особено по отношение рецидивиращите инфекции, тъй като ще спомогнат за ограничаване на употребата им и намаляване селекцията на резистентни щамове, явяващи се важен проблем за клиничната практика и общественото здраве.

КАКВО ПРАВИ LACTOFLOR UROBIOTIC+ ТОЛКОВА ЕФЕКТИВЕН?

Съществува ясна и установена връзка между вагиналната флора и урогениталните инфекции. Повечето от населяващите я микроорганизми произтичат от стомашно-чревния тракт,следователно трябва се стремим да запазим превес на „добрите“ бактерии в чревната микробиота.

Както знаем вече, много научни изследвания показват, че приемането на пробиотици поддържа добър имунитет и регулира стомашно-чревната и вагиналната флора, което от своя страна може да предотврати инфекциите на пикочните пътища. Доказано е, че добрите бактерии като Lactobacillus имат и aнтибактериален ефект върху растежа на E. Coli.

stomach

КАК ДЕЙСТВАТ ПРОБИОТИЧНИТЕ ЩАМОВЕ, КОИТО LACTOFLOR UROBIOTIC+ СЪДЪРЖА:

Lactobacillus acidophilus - част от вагиналната микробиота. Разгражда лактозата до млечна киселина, която създава неблагоприятни условия за патогенните, произвежда бактериоцини. Стимулира имунната система, намалява развитието на инфекции и алергии.

L. casei - увеличава имунитета и притежава директно действие срещу патогени-вируси и бактерии

Bifidobacterium sp, B. bifido, B. infantis, B. Longum - стимулират продукцията на противовъзпалителни молекули и имат имуностимулиращо действие. Участват в метаболизма на веществата като синтезират аминокиселини, млечна, оцетна и други късоверижни мастни киселини ,витамини от гр. „В", участват във ферментацията на въглехидратите. Протективен ефект срещу патогени, като образуват млечна киселина и бактериоцини.

ПОКАЗАНИЯ НА UROBIOTIC+:

• профилактика при рецидивиращи уроинфекции
• предпазване от инфекции при уролитиаза (камъни в бъбреците)
• предпазване от инфекции по време и след катетеризация
• сенилен уретрит
• безсимптомна бактериурия
• продължение на терапията след остра фаза
• като съпътстващо лечение към антибиотична терапия
• след урологични манипулации

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ:

products

Lactoflor Opti6


LACTOFLOR UROBIOTIC+

възстановява и подържа чревната и влагалищна микробиота. Продължение на терапията след острата фаза, с антибактериален ефект. Синергична комбинация от пробиотик, D-маноза, червена боровинка и градински чай Ursolia.ДРУГИ ПРОДУКТИза вашето здраве