а Lactoflor Urobiotic | Lactoflor
opti6

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО РЕШЕНИЕ ПРИ ИНФЕКЦИИ НА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

Може да ви изглежда странно, но тъй нар. „лоши“ бактерии са част от естествената микрофлора на организма. Това разбира се не би било проблем, докато „добрите“ бактерии преобладават и не губят своята численост. Съществуват различни предпоставки,при които тялото губи контрол върху броя на „лошите“ бактерии и те често се превръщат в причинител на различни инфекции.
Най-честият виновник за пикочните инфекции например е бактерията Еscherichia coli (E. coli). Тя се установява в пикочния мехур и често достига до бъбреците. Промяна в хормоналните нива, периодът на бременността, честа сексуална активност, дисбаланс на добри и лоши бактерии в пикочо-половата област, досег с басейни са само част от причинителите на едни от най-често срещаните бактериални инфекции.

Urobiotic Forte е сега с още по-мощна формула.
100% натурален продукт, който е научно доказана комбинация за здравето на уринарния тракт.

Пробиотичният бленд с увеличена концетрация на D-маноза и червена боровинка допринася за нормалното функциониране, подкрепя отделителната дейност на организма и подпомага дейността на имунната система. Използването на естествени продукти възстановява нарушения баланс и намалява възможността за повторна поява на инфекция, повишавайки естествената защита на тялото.

Lactoflor

Всяко саше на продукта Lactoflor Urobiotic съдържа 4 щама активни пробиотични бактерии - Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus lactis, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, съчетани с D-маноза и екстракт от червена боровинка.Lactoflor Urobiotic е изцяло натурален продукт, подходящ за мъже и жени, несъдържащ консерванти и ГМО, базиран на иновативен пробиотичен бленд с D-маноза и червена боровинка, който ни осигурява:

• Комбинирана терапия при инфекции на уринарния тракт
• Уроантисептично действие с бърз ефект
• Бърз възстановителен процес
• Възможност за продължителна употреба без странични ефекти


Какви са основните
ползотворни ефекти на Urobiotic?

probiotik

КАКВО ПРИЧИНЯВА УРОИНФЕКЦИИТЕ?

Безконтролното делене на бактерии в тялото води до отделяне на токсини. Те са причинител за поява на симптоми и неразположения, както и за сериозни здравни последствия. Най-честият причинител на уроинфекции е навлизането на Еscherichia coli от стомашно-чревния тракт в уринарния, където образува устойчиви колонии, способни да изграждат имунитет към медикаментите по време на лечение.

С НЯКОЛКО ДУМИ ЗА E. COLI:

• Бактерията има над 45 различни щама и е естествена част от тялото на хората и животните. Някои разновидности на пръчицата са безвредни, други могат да причинят от хранително отравяне до инфекции на пикочните пътища, въпреки че домът на повечето Е. coli е храносмилателният тракт и е неизменна част от микробиома.

• Въпреки разпространеното си болестотворно действие, бактерията не може да живее във въздуха и не се предава чрез кихане. Намира се обаче по всички предмети – от дъската за рязане в кухнята до клавиатурата на компютъра ни в офиса, а тази инвазия е наречена фекално замърсяване. Най-сигурният начин да го задържим, там където му е мястото е спазването на висока лична хигиена.

• Тя се установява в пикочния мехур (т.нар. цистит) и достига до бъбреците. Жените са изключително податливи на този тип бактериална атака, тъй като уретрата е само няколко сантиметра и представлява вход за уроинфекциите.

• Естественото присъствие на Еscherichia coli в тялото, прави борбата с нея още по-сложна, тъй като изисква средство, което да я прогони от пикочните пътища без да нарушим баланса в обичайната ѝ среда в стомаха и червата.

stomach

КАКВО ПРАВИ LACTOFLOR UROBIOTIC ТОЛКОВА ЕФЕКТИВЕН?

Традиционните методи за борба с уроинфекциите като например прием на антибиотици - могат да елиминират както болестотворните организми, така и естествената флора на пикочните пътища и ги оставят уязвими за повторно заразяване.

Lactoflor Urobiotic служи и като превенция от повторната поява на инфекции в уринарния тракт, като запазва „добрите“ бактерии и установява баланс. Може да бъде използван самостоятелно, но е много подходящ и в комбинация с антибиотично лечение. Приемът на щамове „добри“ бактерии доказано служи за превенция и лечение. Ако в уринарния тракт има повече от тях, то рискът от уроинфекции, рязко намалява, защото те:

1. Изграждат естествената микросреда в тази част на тялото, произвеждат вещества, които възпрепятстват прикрепянето на E. coli
и други патогени към клетъчните стени.

2. Отделяният муцин служи като бариера и защитава пикочната система по напълно естествен начин.

3. Намаляват възпалението и облекчават симптомите чрез прякото си стимулиращо действие над имунните сили на организма.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДНЕВНА ДОЗА:

6 г. – 12 г.: по 2 сашета на ден за 30 дни;
12+ г. в остра фаза: по 4 сашета на ден за 5 дни;
12+ г. при лечение на хронична инфекция: по 2 сашета на ден за 10 дни;
12+ г. при профилактично лечение: по 1 саше на ден за 4-8 седмици; Сенилен вагинит: по 1 саше на ден за 4-8 седмици.

Нежелани реакции не се наблюдават.
Подходящ за бременни и кърмещи жени.

Lactoflor Opti6


LACTOFLOR UROBIOTIC

е мощна формула за контрол и превенция на инфекции на уринарния тракт. Трите активни съставки в продукта допринасят за нормалното функциониране на уринарния тракт, подкрепят отделителната дейност на организма и подпомагат дейността на имунната система.ДРУГИ ПРОДУКТИза вашето здраве