Bioplus_capsules

БАЛАНСЪТ, ОТ КОЙТО ТЯЛОТО НИ ИМА НУЖДА ВСЕКИ ДЕН

Замисляли ли сте се как нашият начин на живот влияе на организма ни? Всекидневно, много фактори от заобикалящата ни среда могат да нарушават състава на чревния ни микросвят. Някои от тях са силно повлияни от дневното ни меню, диети, излагане на въздействието на токсини от околната среда, алкохол и тютюнопушене или употребата на антибиотици и други медикаменти. Други, като наследствеността, за съжаление, са извън нашия контрол.

Знаете ли, че чревната микрофлора сама по себе си е орган? Както обръщаме внимание на другите части на тялото си, така трябва да се грижим и за микробиомата, тъй като тя играе решаваща роля за ежедневните телесни функции и за дългосрочното ни здраве. LaсtoFlor BioPlus е ново поколение български синбиотик, съдържащ 7 щама млечнокисели бактерии с висока биологична активност и пребиотик (инулин), който подобрява храносмилателните процеси. Специалният български щам Lactobacillus bulgaricus LKZ-200 е изолиран от кръвен здравец. В корените на тази билка се откриват полифенолни съединения, които пряко атакуват вирусите като се свързват с обвивката им и по този начин блокират тяхната агресивност. BioPlus възстановява и поддържа баланса на чревната микрофлора, създавайки благоприятна среда за растеж на добри бактерии.

Lactoflor

LACTOFLOR BIOPLUS КАПСУЛИ е ежедневна грижа за стомашно-чревния баланс, която подпомага имунната система.

Във всяка капсула BioPlus се съдържат 6 милиарда активни добри бактерии от 7 специално подбрани лиофилизирани щама:

- Lactobacillus acidophilus LLA-10
- Българският щам Lactobacillus bulgaricus LKZ-200 - изолиран от кръвен здравец
- Българският щам Lactobacillus rhamnosus LLR-L1 - с висока бионаличност и повишена активност, спрямо candida/e.coli/st.aureus- Streptococcus thermophilus LST-229
- Bifidobacterium sp.(B.bifidum LBB-02, B.longum LBL-01, B.infantis LBI-04)
- Пребиотик (инулин)


Специални стомашно устойчиви DR капсули с растителен произход, осигуряват висока преживяемост на добрите бактерии в стомашно-чревния тракт.Защо препоръчваме Laсtoflor BioPlus:

• Възстановява баланса на чревната микрофлора
• Подобрява храносмилането
• Потиска развитието на вредни бактерии, има антимикробно и противовъзпалително действие
• ЕСТЕСТВЕН ПРОИЗХОД на бактериите
• Удобен прием за профилактика и превенция – 1-2 капсули дневно.

Да се съхранява на недостъпно за малки деца място. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се използва след изтичане на срока на годност, посочен на опаковката. Да се съхранява на сухо място при температура до 25°С.
ЗАЩО ДА ПРИЕМАМЕ
СИНБИОТИЦИ?

probiotik

1. ЗАЩО ДА ПРИЕМАМЕ СИНБИОТИЦИ?

Синбиотиците са комбинацията от различни щамове пробиотични бактерии и пребиотици, комбинирани в една таблетка за смучене, капсула или саше.

Синбиотиците стават все по-популярни, защото разнообразните бактерии стимулират растежа на различни щамове добри микроорганизми в червата. Това означава, че пребиотиците имат голям потенциал да променят баланса на микробиомата.

Самата комбинация на пробиотик с пребиотик увеличава ползите от приема – поддържа и възстановява оптималния баланс на чревната флора, подобрява обмяната на веществата, намалява умората и стреса.

2. ЩО Е ТО ИНУЛИН?

Пребиотикът или така наречената „храна“ за добрите бактерии е ключов елемент в синбиотичните формули на LactoFlor. Инулинът е пребиотик, вложен във LactoFlor BioPlus. Той e добит от корените на цикория и е научно-доказано, че увеличава броя на „добрите“ бактерии в стомашно-чревния тракт до над 10 пъти.

Стремежът е да се подпомогне възстановяването на полезната микрофлора в храносмилателния тракт, както и общия здравословен баланс в организма при хронични и системни заболявания.

3. ПРЕПОРЪЧВАНА ДНЕВНА ДОЗА:

За възрастни и деца над 12 години: по 1 капсула 2 пъти дневно.
За деца от 3 до 12 години: по 1 до 2 капсули дневно.
За деца под 3 години: по 1 капсула дневно. Изсипете съдържанието на капсулата в малко вода или мляко.

4. НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Капсулата се приема с малко течност след хранене.

Lactoflor Opti6


LACTOFLOR BIOPLUS КАПСУЛИ

Ежедневна грижа за стомашното-чревен баланс и подпомагане на имунната система. LactoFlor BioPlus съдържа в себе си и фибри (инулин), които пречистват организма, подпогамат хранисмилателните процеси и дейността на "добрите бактерии".
ДРУГИ ПРОДУКТИза вашето здраве