Bioplus_capsules

БАЛАНСЪТ, ОТ КОЙТО УСТНАТА НИ КУХИНА СЕ НУЖДАЕ

Замърсяването на околната среда, приемът на антибиотици и други лекарства, но на първо място неправилното и нередовно хранене, незабележимо и постепенно променя състава и количеството на добрите бактерии в устната кухина и чревния тракт, лишава ни на практика от така необходимите ни добри бактерии.

Както обръщаме внимание на другите части на тялото си, така трябва да се грижим и за храносмилателната система, тъй като тя играе решаваща роля за ежедневните телесни функции, както и за дългосрочното ни здраве. Lactoflor BioPlus таблетки е синбиотик за смучене, който подпомага устната хигиена. Той е ефикасна подкрепа в борбата с вредните бактерии в устата, благоприятства състоянието на венците и зъбите и спомага чревния комфорт.

Lactoflor

С внимателно подбрания си състав, Lactoflor BioPlus таблетки за смучене подобрява локалната имунна защита, служи да превенция на гингивит и стоматит и подобрява чревния баланс и комфорт. Благодарение на съдържанието на изомалт, предпазва зъбите от увреждане като намалява образуването на зъбен камък и риска от кариес.

LACTOFLOR BIOPLUS ТАБЛЕТКИ съдържа 1милиард жизненоспособни полезни бактерии от 3 пробиоточни щама:

- Природен български Lactobacillus bulgaricus LKZ-200, изолиран от листа на кръвен здравец
- Българският Lactobacillus rhamnosus LLR-L1 с висока бионаличност и повишена активност, спрямо candida/e.coli/st.aureus
- Streptococcus thermophilus
- Пребиотик инулин
Защо препоръчваме Lactoflor BioPlus Таблетки:

• помага при възпалението на венците
• предотвратява образуването на плака в устната кухина и се бори с лошите бактерии
• увеличаване на локалната имунна защита в устната кухина
• за чревен баланс и комфорт
• подпомага превенцията на гингивит и стоматит
• благодарение на съдържанието на изомалт, предпазва зъбите от увреждане, намалява образуването на
плака/зъбен камък, намалява риска от кариес
• подходящ за диабетици и деца

Вашият Lactoflor BioPlus таблетки е жив и затова трябва:

- Да се съхранява на сухо място при температура до 25°С.
- Да не се използва след изтичане на срока на годност, посочен на опаковката.
- Да се съхранява на недостъпно за малки деца място.
- Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
- Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
ЗАЩО ДА ПРИЕМАМЕ
СИНБИОТИЦИ?

probiotik

1. ЗАЩО ДА ПРИЕМАМЕ СИНБИОТИЦИ?

Синбиотиците са комбинацията от различни щамове пробиотични бактерии и пребиотици, комбинирани в една таблетка за смучене, капсула или саше.

Синбиотиците стават все по-популярни, защото разнообразните бактерии стимулират растежа на различни щамове добри микроорганизми в червата. Това означава, че пребиотиците имат голям потенциал да променят баланса на микробиомата.

Самата комбинация на пробиотик с пребиотик увеличава ползите от приема – поддържа и възстановява оптималния баланс на чревната флора, подобрява обмяната на веществата, намалява умората и стреса.

2. ЩО Е ТО ИНУЛИН?

Пребиотикът или така наречената „храна“ за добрите бактерии е ключов елемент в синбиотичните формули на LactoFlor. Инулинът е пребиотик, вложен във LactoFlor BioPlus. Той e добит от корените на цикория и е научно-доказано, че увеличава броя на „добрите“ бактерии в стомашно-чревния тракт до над 10 пъти.

Стремежът е да се подпомогне възстановяването на полезната микрофлора в храносмилателния тракт, както и общия здравословен баланс в организма при хронични и системни заболявания.

3. ЗАЩО БАЛАНСЪТ НА УСТНАТА КУХИНА Е ТОЛКОВА ВАЖЕН?

Ежедневният прием на пробиотик Lactoflor BioPlus под формата на таблетки за смучене, спомага за облекчаване на възпалението на венците и предотвратява образуването на плака в устната кухина.

Lactoflor BioPlus е готов да помогне със специално разработени форми и състави, които са подходящи за деца над 3 години и за възрастни. Подходящ е и за диабетици.

Препоръчителната дневна доза за възрастни и деца над 3 години по 1-2 таблетки за смучене дневно.

4. ПРЕПОРЪЧВАНА ДНЕВНА ДОЗА:

За възрастни и деца над 3 години: по 1-2 таблетки за смучене дневноДРУГИ ПРОДУКТИза вашето здраве