Opti6ОПТИМАЛНИТЕ 9 ЩАМА, ОТ КОИТО ИМУННАТА НИ СИСТЕМА СЕ НУЖДАЕ

Opti6 на Lactoflor e с нова, още по-мощна формула за засилване на имунитета, стимулираща баланса в човешкия микробиом.

Той е изключително подходящ по време и след антибиотично лечение и е натурално средство за бързо повишаване на имунитета и връщането на естествените защитни сили на тялото.

Всичките 9 щама в този синбиотик са с доказани полезни действия.

Lactoflor

Lactoflor Opti6 е ново поколение синбиотик, съдържащ оптималните 9 щама млечнокисели и бифидобактерии с висока биологична активност и пребиотик (инулин, добит от корените на цикория), който подобрява храносмилателните процеси. Полезните бактерии в състава на продукта са изолирани от екологично чисти съхранени източници от българската природа.

Една капсула Opti6 съдържа 20 милиарда жизнеспособни полезни бактерии от щамовете:

• Lactobacillus plantarum
• Lactobacillus rhamnosus
• Lactobacillus bulgaricus
• Lactobacillus casei
• Lactobacillus gasseri
• Bifidobacterium spp. / B.bifidum, B.longum, B.lactis
Защо приемът на пробиотик
по време на антибиотично лечение
е толкова важен?

1. ЗАЩО НИ Е НЕОБХОДИМ LACTOFLOR OPTI6?

Антибиотиците се използват за лечение на заболявания, причинени от патогенни бактерии, като на практика предотвратяват разпространението или директно работят за унищожението им.

Вероятно знаете обаче, че в човешкия организъм живеят над милиард бактерии, които не са непременно "лоши", а основен недостатък на антибиотика е, че няма способността да разграничава "добрите" от "лошите" бактерии.

Това потенциално крие риск от нарушаване здравословния баланс на чревния микробиом и именно тук идва едно от основните предназначения на пробиотичните продукти – защита на този така важен за организма баланс между полезни и вредни бактерии.

Важно е да се отбележи, че вредните бактерии могат да се появят не само по време на приема на лекарството, а и до няколко седмици след края на курса.

2. Защо да изберете Lactoflor OPTI6?

• Ефективно противодействие на болестотворни микроорганизми, причинители на инфекции в червата и пикочните пътища, в това число Staphylococcus aureus и гъбичките Candida albicans

• Укрепва имунната система и повлиява благоприятно възпалителните процеси

• Капсулите CAPSUGEL® DRCAPS® са устойчиви на действието на стомашните киселини и осигуряват безпрепяствено достигане на "добрите" бактерии до стомашно-чревния тракт

• 20 милиарда жизнеспособни пробиотични бактерии, в една капсула дневно. Опаковката съдържа 30 капсули, достатъчни за едномесечен прием

• Иновативна технология в алуминиева опаковка осигурява стабилен брой на пробиотичните бактерии за максимално дълго време

• Всички 9 щама в този синбиотик са с доказани полезни свойстваВ LACTOFLOR® OPTI6 СЕ СЪДЪРЖА ПЪРВИЯТ И ЕДИНСТВЕН ПРЕБИОТИК/ФИБРИ/ - от корен на цикория с разрешение за здравна претенция от EFSA (Европейският орган за безопасност на храните).
Подходящ е за включване в състава на храни за пациенти с диабет, тъй като има изключително нисък гликемичен индекс.

цикория

3. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДНЕВНА ДОЗА:

За възрастни и деца над 6 години: по 1 капсула дневно.

probiotik


4. НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Капсулата се приема след хранене, с достатъчно количество течност. Да не се приема с горещи напитки. Ако сте пропуснали дневния прием, не е необходимо да се взема двойна доза на следващия ден.
Продължителността на един курс е 2-4 седмици.

ДРУГИ ПРОДУКТИза вашето здраве